alla kategorier
EN

Hem>Om oss

Weifang JS Trading Co., Ltd. är ett globalt kemikaliehandels- och tillverkningsföretag med huvudkontor i WEIFANG CITY, KINA. Vårt huvudkontor fabrik Weifang menjie Chemical CO., LTD ligger i Binhai Economic-Technological Development Area (en nationell ekonomisk och teknisk utvecklingszon) i Weifang.
Med principen om ärlig och win-win handel, högkvalitativ service och hållbar utveckling. Vi har etablerat långsiktiga och stabila affärsrelationer med många kända kemiska företag hemma och utomlands och vunnit stort stöd och förtroende från våra kunder.
För närvarande har fabriken 2-etylantrakinonfabrik på 3000 ton/år med oberoende immateriella rättigheter, som har nått den avancerade tekniska nivån i Kina, vattenfri aluminiumklorid 2,500 ton/år, polyaluminiumklorid 30 ton/år, magnesiumsulfat 000 100 ton/år, Dessutom är det en komplett försörjningskedja med stödjande anläggningar, såsom TCCA (triklorisocyanursyra), natriumdiklorisocyanurat (SDIC), cyanursyra, melaminpulver, citronsyra och etc. Vi har professionell FoU och design kapacitet, högkvalificerad tillverkningskapacitet och perfekt eftermarknadsservicesystem. Vi har också fantastiska kundrelationer och potentiella lovande marknader i Indonesien, Malaysia, USA, Polen, Ryssland, Singapore, Pakistan, Turkiet, Vietnam, Brasilien, Thailand och etc.
Weifang JS Trading Co., Ltd kommer alltid att följa verksamhetsfilosofin "Låt anställda nöjda, låt kunder lyckas, bidra till samhället", och ger kunderna högkvalitativ service med hjälp av stabila och högkvalitativa kostnadseffektiva produkter och expertgruppskonsulttjänster.